Tussen de middag kunnen de kinderen thuis eten of op school gebruik maken van de Tussenschoolse Opvang (TSO). Marjan van Lenten en Mia van Oudenaarden begeleiden de TSO. Aan het begin van elk schooljaar krijgt u een brief waarin alle gegevens staan.

Onderwijs en opvang onder één dak
Bij OBS Stellegors krijgt ieder kind de kans zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Naast basisonderwijs hebben we binnen de school ook mogelijkheden voor kinderopvang van 0 t/m 12 jaar. Kinderopvang en onderwijs onder één dak dus, dat is handig voor jou en vertrouwd voor je kind! Hiervoor hebben we een nauwe samenwerking met Kinderopvang Kibeo Stellegors. Samen hebben we de missie om ieder kind, dichtbij huis, een goede basis te bieden. We leren in een gezellige, uitdagende en goed verzorgde omgeving met elkaar te spelen en werken. We hebben daarbij oog voor elk talent. Met een stevige basis zijn de kinderen klaar voor hun toekomst!

Wat mag je van ons verwachten?

  • samenwerking tussen opvang en school, een soepele overgang tussen opvang en school
  • afstemming van de ontwikkelingslijnen; we werken doelgericht en verwerken deze doelen in ons aanbod
  • gezamenlijke projecten en thema’s bij peuters en kleuters
  • gesprekken tussen opvang en onderwijs over de voortgang en begeleiding van de kinderen
  • een eenduidige benadering van de kinderen; positief gestructureerd
  • een multifunctioneel opgeruimd, uitdagend gebouw waar alle kinderen en medewerkers zich prettig voelen.
  • samenwerking met ouders

De opvangmogelijkheden
Dagopvang – 0 tot 4 jaar
Bij de dagopvang van Kibeo Stellegors wordt elke dag een uitdagende speelomgeving voor alle kinderen gecreëerd, zelfs voor de allerkleinsten. In de gezellige, fijne babygroep zorgen de babyspecialisten er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt. Voor de nodige rustmomenten is er een slaapkamer met fijne bedjes.

In de peutergroep worden de peuters uitgedaagd om samen met vriendjes en vriendinnetjes nieuwe dingen te leren, doen en ontdekken. In de kring nemen we aan het begin van de dag samen de dag door en luisteren we naar een verhaal of zingen we liedjes. Samen eten en drinken we aan de grote groepstafel en spelen we in de uitdagende hoeken of op het groene speelplein. Kibeo Stellegors werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! Door de nauwe samenwerking tussen de opvang en school leren peuters de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen en groeit je kind op in een vertrouwde omgeving. Samen én met jou als ouder zorgen we ervoor dat je kind zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Buitenschoolse opvang
Je kind kan vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO). Na school drinken we gezellig samen en nemen we de dag door. Daarna kiezen de kinderen zelf wat ze willen doen. Door uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten aan te bieden, kunnen we aansluiten op de interesses en talenten van je kind. Ook gaan we lekker vaak naar buiten!

Meer informatie of inschrijven?
Meer weten over kinderopvang bij Kibeo Stellegors? Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Marissa Meijer – Bakker via m.bakker@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!